Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از متخصصان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران دانش ساخت موقعیت‌یاب‌های ماهواره‌ای را بومی‌سازی کردند. موقعیت‌یاب‌های ساخته‌شده گاهی تا ۷۰ درصد ارزان‌تر از نمونه خارجی هستند و بدون اینترنت نیز کار می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ گروهی از متخصصان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دانش ساخت موقعیت‌یاب‌های ماهواره‌ای را بومی‌سازی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موقعیت‌یاب‌های ساخته‌شده گاهی تا 70 درصد ارزانتر از نمونه خارجی هستند و بدون اینترنت نیز کار می‌کنند.

دنیای دیجیتال و فناوری اطلاعات در دهه‌های اخیر در زندگی مردم رسوخ و موجب تغییر شده است. "گیرنده مولتی‌فرکانسه" مناسب نقشه‌برداری در شرایط چالشی است. این روش نسبت به روش‌های پیشین، هزینه کمتری دارد و مقرون به‌صرفه است. حتی اگر در فضایی که پوشش اینترنت نباشد باز این وسیله قابل استفاده است.

"میثم‌ غنی‌زاده" مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: حوزه فعالیت ما "موقعیت‌یابی" است. موقعیت‌یابی یک صنعت رو به رشدی است و در حوزه موبایل و تبلت‌ها، این صنعت روز به روز در حال رشد است و در حال حاضر شرکت ما دارای دو دسته محصول است که یک دسته در حوزه "غیردقیق" است که ردیابی خودرو یکی از محصولات ما است و در حوزه "دقیق" نیز گیرنده‌های نقشه‌برداری ماهواره‌ای از محصولات این شرکت دانش‌بنیان است.

وی گفت: قیمت ما نسبت به محصولات چینی بین 30 تا 40 و نسبت به محصولات آمریکایی و اروپایی حدود 70 تا 80 درصد مقرون‌به‌صرفه‌تر برای کاربران داخلی است.

"آزموده" مدیر تولید این شرکت دانش‌بنیان نیز گفت: گیرنده نقشه‌برداری ماهواره‌ای، گیرنده‌ای است که نقشه‌برداران می‌توانند توسط آن به دقت‌ سانتی‌متر در کار خود برسند. این کار توسط دوربین‌های نقشه‌برداری انجام می‌شد و به‌واسطه سهولت و دقتی که این نرم‌افزار دارد به مرور زمان، جایگزین دوربین‌ها می‌شود.

"شیرین ابراهیمی" مدیر کنترل کیفی این شرکت دانش‌بنیان گفت: گیرنده‌های GPS در صنعت نقشه‌برداری و موقعیت‌یابی مورد استفاده قرار می‌گیرند و همچنین کاربران آن به صورت مشترک، مهندسین نقشه‌بردار، شرکت‌های مهندسی و مشاور و سازمان‌ها و نهادهای دولتی مثل گاز، آب و فاضلاب و به صورت کلی سازمان‌هایی که خطوط لوله و تاسیسات دارند می‌توانند در حیطه کاربران این دستگاه قرار بگیرند.

ماهواره هواشناسی "FY-3E" چین تصاویری از زمین منتشر کرددانش ساخت "ابر ترانسفورماتورها" به همت متخصصان ایرانی بومی‌ شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان شرکت دانش بنیان موقعیت یاب نقشه برداری ماهواره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۲۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این شرکت انواع کیت‌های استخراج DNA و RNA را با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی به بازار عرضه می‌کند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفولانزا قابل استفاده است.

وی افزود: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

دکتر شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته رشته نانوشیمی دانشگاه تهران می‌گوید: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

دکتر شیرعلی‌زاده که در حال سپری کردن دوره پسادکتری در دانشگاه علوم پزشکی ایران است از عرضه کیت‌های آموزشی نانویی خبر داد؛ کیت‌هایی که هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

شرکت روناش تکنولوژی پارس به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان ایرانی، در زمینه توسعه و تولید محصولات بر پایه دانش نانو تمرکز دارد. تمامی فعالیت‌ها و پروژه‌های شرکت در حوزه‌های مواد پیشرفته و نانومواد، توسعه محصولات بر پایه فناوری نانو و نیز تولید و توسعه محصولات بر محور زیست‌فناوری است که منجر به خلق فناوری و تولید محصولات دانش‌بنیان شده است. در حال حاضر تمامی محصولات تجاری‌سازی شده این شرکت با برند تخصصی AMINBIC به بازار ارائه می‌شود.

کد خبر 6092295 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی