Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال های اخیر با رشد و توسعه تکنولوژی و زیرساخت های دیجیتال در جهان شاهد تحولات عظیمی در سبک زندگی ، رسانه ها ، سیستم های اداری ، مالی ، خدماتی و .... این روند تحول مدت هاست در ایران هم دنبال می شود و خوشبختانه در چند سال اخیر با شتاب بی سابقه ای ادامه یافته است که افزایش سرعت اینترنت خانگی و راه اندازی و توسعه نسل های سوم و چهارم اینترنت همراه را میتوان موثر ترین عوامل در این افزایش شتاب دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مهم ترین ثمرات این روند پیدایش و توسعه روزافزون سایت ها و اپلیکیشن های خدماتی است. سیستم هایی که به وضوح سیستم های سنتی را به چالش کشیده اند. در این روند سایت های جستجوی ملک نیز به سرعت در حال پیدایش و رشد هستند و در همین ابتدای راه بخش قابل توجهی از بانک اطلاعات املاک کشور را در اختیار گرفته و به سهولت فرآیند خرید و فروش و رهن و اجاره ملک کمک شایانی نموده اند. با این حال هنوز به بسیاری از ظرفیت های آنها توجهی نشده است، ظرفیت هایی که می تواند بهره وری آنها را به حداکثر و ناکارآمدی های آنها را به حداقل برساند. melk.net یکی از سایت های تخصصی جستجوی ملک می باشد که علاوه بر قابلیت های معمول مثل خرید و فروش آپارتمان یا رهن و اجاره مغازه ، مجهز به تعدادی ابزار کلیدی است که آن را از سایت های مشابه متمایز ساخته است.

ملک دات نت یکی از قدرتمند ترین موتور های جستجوی ملک در ایران و حاصل یک کار پنج ساله می باشد که مدتی است به بهره برداری رسیده است.  سرویس دهی به سراسر کشور و فیلتر های جستجوی پیشرفته و دقیق از قابلیت های آن هستند ولی مهم ترین قابلیت های آن که در این مطلب قصد معرفی آنها را داریم مربوط به سیستم نقشه خوانی این سایت می باشد. 

این وبسایت به شما نقشه ای از شهر مورد نظرتان ارائه می دهد که اطلاعات املاک وارد شده توسط کاربران در سایت بر روی آن به صورت آیکون هایی به نمایش گذاشته شده اند. آنچه که این نقشه را بسیار کارآمد تر کرده نمایش انواع ملک با آیکون های مختلف است که باعث شده با یک نگاه بتوان اطلاعات جامعی درباره نحوه پراکندگی املاک و موقعیت دقیق آنان بدست آورد. به طور مثال آپارتمان ها ، دفاتر کار ، منازل مسکونی ، مغازه ها ، انواع زمین  و ... هر کدام با یک نوع آیکون متمایز مشخص شده اند.

      از دیگر قابلیت های ویژه این سایت ارائه نقشه های ماهواره ای است. ملک دات نت به کاربران علاوه بر نقشه های ترسیمی عکس های ماهواره ای هر منطقه را نیز ارائه می دهد تا کاربران امکان بررسی دقیق و جزئی تر شرایط آن را داشته باشند. مشاهده وضعیت کلی محل ملک ، مشاهده عرض دقیق خیابان ها و کوچه های اطراف ، مشاهده وضعیت ملک مورد نظر و املاک مجاور آن ، بررسی موقعیت آنها نسبت به یکدیگر و... از امکاناتی است که این ابزار در اختیار کاربران می گذارد.

     ابزار مهم دیگر این سایت قلم جستجوی آن است. کاربران با این ابزار می توانند هر قسمت از نقشه را که تمایل داشته باشند به صورت دستی مشخص کرده و تنها املاک آن منطقه را مشاهده نمایند. با این ابزار می توان علاوه بر مشخص کردن مناطق و محله های مورد نظر ، تنها قسمت های خاصی از یک منطقه یا محله را مشخص کرد. قابلیتی که با فیلتر های جستجوی معمول امکان آن وجود ندارد.

    این ابزار ها کمبود ها و ناکارآمدی های سیستم معامله املاک را تا حد زیادی برطرف نموده و نوید بخش روزی است که مردم برای رهن و اجاره و یا خرید و فروش ملک نه تنها مجبور به سرکشی به بنگاه های املاک متعدد در سطح شهر نباشند بلکه از بررسی و جستجو در سایت های مختلف نیز بی نیاز گردند و با کمترین اتلاف وقت و انرژی به نقشه کامل املاک شهر خود دسترسی داشته باشند.

پروژه ملک دات نت یک پروژه هوشمند است که همچنان با تکنولوژی روز پیش می رود و همه روزه در حال بروزرسانی است. همچنین این وب سایت فعالیت خود را در قالب بانک اطلاعات املاک در ازبکستان و مالزی آغاز کرده و توسعه دهندگان آن به دنبال راه اندازی و توسعه این پروژه در کشورهای دیگر نیز هستند. امیدواریم بزودی شاهد گسترش و نفوذ صنعت آی تی ایران در کشورهای دیگر باشیم و از این پتانسیل موجود بتوانیم برای گسترش روابط بهتر با جهان استفاده کنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا

دستورالعمل محدود شدن جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری و دادن قدرت بیشتر به کاربران برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، موضوعی است که در ایران و از سوی مرکز ملی فضای مجازی آغاز شده و در سایر کشورها از جمله آمریکا هم برای تصویب در کنگره این کشور مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، در سطح جهان، به منظور حفظ امنیت داده‌ های شخصی کاربران در وب سایت ‌ها یا سامانه ها و پلتفرمهای مجازی، راهکاری با نام کنترل جهانی حریم خصوصی ارایه شده است.

این راهکار در واقع یک استاندارد برای مرورگرهای وب و وب سایت ‌ها است که حریم خصوصی کاربران را حفظ کند. به عنوان مثال، یکی از استانداردهای در نظر گرفته شده، قانونی است که می تواند از فروش داده های کاربران توسط وب سایت‌ ها و مرورگرها به اشخاص ثالث، آن هم بدون رضایت و اطلاع کاربران جلوگیری کند.

دستور العمل اجرایی مرکز ملی فضای مجازی برای حفظ حریم خصوصی کاربران ایرانی

در این راستا سال گذشته مرکز ملی فضای مجازی هم دستورالعمل اجرایی حفاظت از حریم خصوصی کاربران و شیوه جمع آوری، پردازش و نگهداری اطلاعات کاربران را تصویب و به دستگاه‌های مختلف برای اجرا ابلاغ کرد. براساس این دستورالعمل سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی ملزم شدند تا  در برابر تهدیدات سایبری و مخاطرات نقض حفظ حریم خصوصی، کاربرانشان را ایمن کنند. همچنین سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی باید داده‌های کاربران را صرفاً در حد اقلام مورد نیاز و متناسب با اهداف صریح و مشخص جمع آوری کرده و اگر کاربران درخواستی مبنی بر حذف بدون قید و شرط تمام یا بخشی از داده های خود را داشتند، این امکان را فراهم کنند تا ضمن رعایت مفاد قانون آیین دادرسی کیفری، داده های مورد نظر حذف شوند.

حسین دلیریان - سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در همین زمینه خبر داده است که تا قبل از سال جدید، بخش هایی از این دستورالعمل که امکان اجرای سریعتر آن وجود داشت، توسط کسب و کارهای بخش خصوصی و سامانه‌های دولتی اجرا شده و بقیه مفاد دستورالعمل نیز در مسیر اجرا قرار داشته که برای تامین زیرساخت‌ها و ابعاد فنی آن، مهلت اجرای کامل به ۴ ماه پس از تاریخ ابلاغ تمدید شده است.

بازخوانی تجربه آمریکا در حفاظت از کاربران آمریکایی

آمریکا هم برای تصویب قانونی در این زمینه گام برداشته و به تازگی با موافقت نمایندگان کلیدی خود، آن را برای تصویب در کنگره مطرح کرده است.

نکته جالب توجه در قانون آمریکا این است که قانون گذاران این کشور بر این تاکید دارند که جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری باید محدود شده و به آمریکایی‌ها قدرت بیشتری برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، داده شود. این دقیقا مشابه دستورالعملی است که مرکز ملی فضای مجازی پیشتر مصوب و ابلاغ کرده است.

از طرفی قانونگذاران آمریکایی این قانون دو حزبی را بهترین فرصت دانستند که در دهه‌های گذشته برای ایجاد استاندارد حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌ها مطرح شده و به افراد حق کنترل اطلاعات شخصی خود را می‌دهد که یک گام مثبت رو به جلو در آمریکا است.

گام رو به جلوی ایران

اما مرکز ملی فضای مجازی کشور در گامی جلوتر در کنار ایجاد امکان مدیریت داده های شخصی کاربران توسط خودشان و افزایش حفظ حریم خصوصی آنها توسط ارایه دهندگان خدمات، براین نکته نیز تاکید داشته که داده هایی که هویت کاربران براساس آنها شناسایی می شود، باید توسط سکوها و سامانه های ارایه دهنده خدمات به صورت رمزنگاری ذخیره شود. این بدان معناست که در صورت هک و نقض اطلاعات این داده ها در زمان انتشار امکان بازیابی و شناسایی نخواهند داشت.

در واقع دستورالعمل این مرکز، علاوه بر این که سپری محافظ در برابر مهاجمان برای کاهش خطر نقض حریم خصوصی مردم ایجاد کرده، ارایه دهندگان خدمات را موظف به توضیح چگونگی جمع آوری و استفاده از این داده ها و در نهایت رمز نگاری و ارتقای ایمنی داده های ذخیره شده نیز کرده است.

نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی

البته باید دید که در نهایت پیش نویس ارایه شده در کنگره آمریکا با چه اصلاحات و مفادی مصوب و اجرایی خواهد شد، چرا که کنگره آمریکا قبلا هم درباره اقدامات حفاظتی حریم خصوصی در فضای آنلاین بحث داشته و درباره استفاده از داده ها توسط شبکه های اجتماعی اعلام نگرانی کرده است اما نمایندگان آن به اجماع و توافق در این حوزه دست نیافتند.

در حالی که در ایران هرگونه قانونگذاری درباره فضای مجازی با مخالفت برخی جریان ها روبه رو می شود اما توافق اولیه قانون گذاران آمریکایی در تصویب قانونی همانند دستورالعمل مرکز ملی فضای مجازی که در آن خواست کاربران در آن در کنار منافع ارایه دهندگان خدمات در نظر گرفته شده، دستاوردی بزرگی در آمریکا اعلام شده است و این یک نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی باشد که تلاش کنند وفاق ملی در جهت ساماندهی فضای مجازی ایران ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد